Profilkläder till ditt evenemang eller företag

Oavsett om det är kläder till personal på ett musikevenemang, konsert eller festival så är det viktigt att synas för besökarna. Behöver du hjälp med att ta fram kläder med tryck i Gävle, Uppsala Älvkarleby så läs detta tips från oss.

Att skaffa profilkläder med företagslogotyp på är extremt enkelt då det finns mängder av företag som erbjuder denna tjänst. När man planerar sina profilkläder är det några saker man kan tänka på. Det handlar nämligen inte bara om trycket utan också vad hela plagget förmedlar.

Exponeringen: Ett företagstryck gör att kunder (och blivande kunder) ser och påminns om företaget. Det gäller att synas för att finnas. Men precis som med ett foto kan man överexponera. Med allt för stort tryck på logotypen eller företagsnamnet kan effekten bli bakvänd.

Färgkoden: Färgen på profilkläderna ska i stor utsträckning matcha den logotyp som företaget har. Om det inte är möjligt bör man välja kläder med en lugn och enhetlig färg. Genom att välja detta kommer företagslogotypen synas bättre.

Samhörighet: Många ser profilkläder enbart som kläder med reklam. Men det kan vara mer än så. Allt blir vad man gör det till. Med samma sorts kläder, samma färg och med samma tryck kan en samhörighetskänsla skapas inom personalgruppen på ett tydligare sätt.

Import? När det idag går att göra dessa beställningar online kan man till och med köpa från utlandet vilket visserligen kan ge bättre pris men samtidigt kan det bli mer problem vid reklamationer eller liknande. För den som har bråttom är import inte ett alternativ. Det tar inte sällan över en vecka att få sina produkter och vad gör man om de blir försenade i frakten? De tär ju inte helt enkelt att åka till Indonesien och hämta sakerna på tryckeriet.

Köp lokalt i stället. Hos Webbyrån Evig Webb i Gävle kan du hitta logotyp och reklamtryck samt andra reklamartiklar som tex bildekaler osv.

Så tänk efter före – Det brukar löna sig.

Integritetspolicy