Boka festmusik enkelt

Är det dags att boka in lite festmusik till din fest? En trubadur som sitter och spelar eller kanske ett helt band som rockar till det lite extra. Hittagiget är då hemsidan som hjälper dig med din bokning av band.

För band
Hur funkar det för mig som har ett band och vill ha spelningar? Det fungerar som så att du registrerar ditt band på hemsidan och fyller sedan i din profil med uppgifter angående bandet och kostnader för att boka er. När er registrering är klar kan du lägga upp pressreleaser om ert band samt videoklipp och ljudklipp som gör att kunden enkelt kan gå in på er profil och lyssna på era låtar och titta på era framträdanden som ni gjort.

När du ska ansöka om en spelning så klickar du helt enkelt in dig på annonsen du är intresserad av och klickar på ANSÖK. Kunden kommer då bli informerad och sedan boka er om han tycker det känns rätt.

För Bokaren
Hur fungerar det för dig som vill boka ett band som ska spela festmusik på din fest? Det fungerar precis som om du skulle lägga upp en annons på blocket om vad som helst, fast i detta fallet så är det ett uppträdande du vill köpa. Du fyller helt enkelt i uppgifter angående din fest så som Antalet personer, budget, om bandet behöver ljud och ljus och övrig information till bandet som kan vara värt att veta.

När din annons är online på sidan och granskad av Hittagiget så finns det alltså möjlighet för banden att ansöka till spelningen. Du kommer bli informerad varje gång någon för en intresseanmälan och du kan i lugn och ro själv lyssna igenom banden och bestämma.

När du accepterat ett band ringer Hittagiget upp bandet och slutför bokningen. En faktura skickas ut till dig. Efter uppträdande kan du själv logga in och “släppa betalningen” samt skriva en recension av bandet så kommer pengarna att skickas ut. Släpper du inte betalningen inom tre dagar så kommer betalningen också skickas ut.

Det finns alltså ingen chans att kunden eller bandet kommer bli lurade då vi som mellanpart har hand om alla utbetalningar. Är det något du undrar över när du ska boka ett band så ta kontakt med oss så hjälper vi dig, vi finns på både mail och telefon.

Integritetspolicy